2018-07-26 22:31:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Otthona ma a béke szigete

Napi horoszkóp július 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma az ön tizenegyedik sorsterületén halad át a Marssal együtt állva - valószínűleg barátaival szembeni ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, próbáljon meg nyugodt maradni és törekedjen kompromisszumra.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma az ön uralkodója, a Vénusz az ötödik sorsterülete felett tranzitálva kellemes sugárzásokat kap, remek alkalom, hogy szórakozni menjen. Szerelembe is ehet egy mély érzésű személlyel, aki igazán megmozgatja fantáziáját.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai napot hasznosan és élvezetesen töltheti otthonában családtagjaival vagy közeli barátaival, akikkel most kifejezetten harmonikus a kapcsolata, valószínűleg azért mert önmagával is barátságban van. Otthona ma a béke szigete.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma különösen könnyen teremt kapcsolatot, kölcsönös és természetes megértés alakul ki ön és környezete között. Az intellektuális kihívások nagy élvezetet jelenthetnek ma önnek, a közös érdeklődés már a barátság alapja lehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma túlzottan erőszakosan viselkedhet más emberekkel, nem mindenki viseli el az irányítást. Szüksége van együttműködésre, legalább az önhöz közel álló üzleti partnerei vagy házastársa iránt mutasson békülési szándékot.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma kifejezetten nagy vonzerővel rendelkezik, és szükségét érzi annak, hogy tartozhasson valakihez. Megértő és elmélyült kapcsolatra vágyik: ez csak tartós kapcsolatban lehetséges, most egy reményteli személy tűnhet fel a láthatáron.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a Hold belépett az ön ötödik sorsterületére, de sajnos csak kellemetlen aspektusokat kap, ezért ma önnek nehézsége adódhat gyermekeivel. Valószínűleg az ön túlzott elvárásaiból fakad a gond, engedje lazábbra a gyeplőt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Otthona felújításán munkálkodik ma a legszívesebben, azonban vigyázzon, éles szerszámok használata közben nehogy megvágja magát. A Mars negyedik sorsterületén való tartózkodása hajlamos felkavarni mindenféle ellentéteket, beleértve az ingatlannal kapcsolatos konfliktusokat is.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Termékeny időszak szellemi és intellektuális feladatok teljesítése szempontjából. Fizikai energiája is bőséges, ám kissé veszekedős hangulatban mutatkozik meg most. Ha meg kell győznie valakit valamiről, lesz hozzá elegendő önbizalma.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Önnek a szilárd anyagi háttér rendkívül fontos, ma viszont inkább üres az otthoni kassza és ez felzaklathatja önt. Hajlamos ma ezért kedvesét hibáztatni, ami kapcsolatuk biztonságát alááshatja, törekedjen kompromisszumra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma igazán türelmetlen és ingerlékeny hangulatban van, ha fegyelmezni vagy fékezni tudná saját magát, akkor rendkívüli teljesítményre lenne képes. Úgy érezheti, mások lerohanják önt, pedig ön az, aki vérmérsékleténél fogva támadja a többieket.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön ma úgy érzi, szüksége van visszavonultságra, némi magányra. A világtól való elvonulás ma testi-lelki értelemben egyaránt erősítő, lehet jól megválasztott zenehallgatás vagy csendes meditáció. A lényeg, hogy nem szabad lemondani a nyugalomról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: